Need help? Call us! +36301804940

Customer Care Hours: Weekdays, 8am - 3pm

Tableware

Bagasse is a stylish eco alternative to polystyrene, made from reclaimed sugarcane fibre. Suitable for hot and cold food, and sturdier than paper plates. You can also find here plates from wheat-bran - a perfect alternative to plastic disposables and degrades to compost in just 30 days!

Fedezd fel webshopunk lebomló tányér kategóriáját, ahol cukornád (bagasse) alapú, természetes tányérokat kínálunk különböző méretekben és formákban. Ezek a tányérok tökéletesen megfelelnek mindennapi használatra, rendezvényekre, fesztiválokra, esküvőkre, vagy akár céges eseményekre, ahol fontos a környezetbarát és fenntartható megoldások használata. A cukornád tányérok komposztálhatóak, így sokkal kisebb ökológiai lábnyommal bírnak, mint a hagyományos papír- vagy műanyagtányérok.

A bagasse a cukornád feldolgozása során keletkezett melléktermék, amely 100%-ban lebomlik, ezáltal ezek a tányérok nem csak praktikusak, de környezetbarátak is. Lapos és mély tányérokat is találsz kínálatunkban, amelyek hideg, forró, sőt zsíros ételek felszolgálására is alkalmasak. Az elegáns szögletes és kerek formák közül választva stílusos tálalási élményt nyújthatsz a vendégeidnek, miközben csökkented a műanyag hulladék mennyiségét.

A cukornád tányérok kiválóan használhatók beltéren és kültéren egyaránt, hiszen masszívabbak, mint a hagyományos papírtányérok, és elegáns megjelenést biztosítanak minden eseményen. Ha szeretnéd egyedi módon tálalni az ételeidet, válaszd a szögletes tányérokat különleges rendezvényekre, mint például esküvők vagy elegáns fogadások.

Komposztálható és fenntartható – válaszd a legjobb megoldást a bolygó és az eseményed számára!

Filter