Need help? Call us! +36301592660

Customer Care Hours: Weekdays, 8am - 3pm

CLEANNE Háztartási vízkőoldó, környezetbarát, 500 ml
CLEANNE Háztartási vízkőoldó, környezetbarát, 500 ml
Excl. VAT: 1 015.7 Ft
Incl. VAT: 1 290 Ft

CLEANNE Háztartási vízkőoldó, környezetbarát, 500 ml

Környezetbarát vízkőoldó

Felhasználás: A VÍZKŐOLDÓ HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Általános felhasználásra készült az egyes felületek, mint pl. csapok, zuhanykabin vagy csempe felületeire, de hatékony vízkőoldó a magasfényű felületeken is.

Űrtartalom: 500 ml

Kiadósság: 800x fújás

Összetevők: CLEANNE vízkőoldó koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, étkezési citromsav, víz.

Status
Azonnal raktárról
Items per case
12
Estimated Shipping time
04/03/2024
Excl. VAT: 1 015.7 Ft
Incl. VAT: 1 290 Ft
Unit price: Excl. VAT: 2.031 Ft/ml
Incl. VAT: 2.58 Ft/ml
We recommend the following product(s) as accessories
Details

A makacs lerakódások hatásos ellenszere

A vízkő makacs ellensége minden háziasszonynak. Lerakódhat a toalettben, üvegfelületeken, egyéb fürdőszobai és konyhai felületen. A Cleanne Háztartási Vízkőoldó hatásos ellenszere a vízköves lerakódásoknak.

A vízkőoldó hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is. Vásárlói visszajelzések alapján a fürdőszobai tükörfelületek lassabban vízkövesednek vissza a hagyományos vízkőoldó használatához mérten. A Cleanne Háztartási Vízkőoldó a Cleanne háziasszonyok egyik kedvenc terméke.

A Cleanne Háztartási Vízkőoldó kíméletes, így minden felületen állni is hagyhatod.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik..

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal +36 80 20 11 99.

Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.

Info
Brand
Cleanne
SKU:
CL-CALC
Weight
700 g/db
Similar products