Need help? Call us! +36301592660

Customer Care Hours: Weekdays, 8am - 3pm

Takaway and food delivery products

We offer plastic-free solutions for cafés and restaurants, as there is an eco-friendly solution for takeaway and food delivery packaging. All products are 100% biodegradable and compostable according to the MSZ:EN13432 standard for industrial composting, making them suitable for our biowaste collection service.


65product
 

A koronavírus-járvány sok vendéglőt, éttermet, kávézót hozott nehéz helyzetbe. A helyben fogyasztásra, többször használatos terítékek használatára berendezkedett vendéglátósok is kénytelenek voltak váltani, ha életben akartak maradni. Előtérbe került a házhozszállítás vagy az elvitelre árusítás.
Ugyanakkor a műanyag "menüboxok" vagy elviteles dobozok nem jelentenek megoldást azoknak a vendéglátósoknak, akik törődnek a környezettel és az általuk nagy gonddal elkészült ételek-italok további sorsával.
Erre jelenthetnek megoldást a lebomló terítékek. Ezek előállítása kevesebb erőforrást igényel, nem terheli a környezetet annyira, mint akár a fosszilis műanyag, akár az újrahasznosításra tervezett aludobozok. Higiénikusabbak, mint többször használatos társaik, ami a pandémia idején a vásárlók számára is kiemelt szempont lett.
Ezek a termékek a fogyasztó szempontjából is teljesen biztonságosak, nem oldódik ki belőlük káros anyag, hiszen tisztán növényi alapúak. Az étel szellőzik és megőrzi minőségét.
Életciklusuk során sokkal kevesebb vízet kell hozzájuk elhasználni, mint az újrahasználható termékek esetében, és a visszagyűjtési szolgáltatásunk igénybevételével nem hulladék keletkezik belőlük, hanem komposzt. Amennyiben nálad nem elérhető a visszagyűjtési szolgáltatás, fontos, hogy használat után a kommunális hulladék közé dobd ezeket a termékeket és vendégeidet is erre bíztasd.
Gyakorlatilag minden elviteles vagy házhozszállítási igényt ki tudunk elégíteni lebomló csomagolással. Ha segítségre van szükséged a számodra megfelelő termékek kiválasztásában, keress bennünket bátran, szakértő kollégáink állnak rendelkezésedre. Igény szerint termékmintákat is küldünk, így könnyen el  tudod dönteni, melyik termék való neked.

Filter
Brand
Stock status
Product line
Made of
Volume
 (ml)
200 ml - 1 100 ml
Design
Product status