Felhívjuk figyelmedet, hogy a jelenlegi szabályozás szerint 2024. július 1-től egyszer használatos poharak Magyarországon nem hozhatók forgalomba, csak a készlet erejéig tudtok vásárolni. Bővebben...

Need help? Call us! +36301804940

Customer Care Hours: Weekdays, 8am - 3pm

Takeaway boxes

Compostable hinged takeaway boxes made from reclaimed sugarcane, PLA and cardboard. Sturdy, economic and come in a range of sizes. And because bagasse is a natural material, hot food stays crispy and crunchy. That’s why Vegware containers are chosen by award-winning chefs, for premium presentation.

Fenntartható forrásból származó levestartóink növényi PLA-bevonattal ellátott papírpoharak. Ideálisak hideg vagy meleg ételekhez egyaránt, háromféle tetővel: hideg ételekhez PLA vagy papír, meleg ételekhez CPLA vagy papírtetőt javaslunk.

Prémium kerek elviteles dobozainkat nagyobb adag egytálételhez, salátákhoz javasoljuk. Hideg ételekhez PLA, meleghez papírtetőt javasolunk.

Cukornád elviteles dobozaink a hagyományos menüboxok tökéletes környezetbarát alternatíváját jelentik. Hideg és meleg ételekhez egyaránt tökéletesek, csakúgy, mint a gourmet cukornád dobozok, amelyeket többféle méretben és mélységben is megtalálsz. Ezekhez külön kapható tető: az átlátszó PLA tetővel jól látszik a dobozba helyezett étel, míg a cukornád tető meleg ételekhez is alkalmas.

A lebomló elviteles dobozok között találod meg a szószostálkáinkat, amelyek szintén növényi PLA-ból készültek. Tökéletesek mártásokhoz, szószokhoz, kóstoltatáshoz.

Lebomló kartonból készülő ételesdobozaink vízálló és zsírtaszító bevonattal és szivárgásmentes sarok-kiképzéssel vannak ellátva, így gondoskodva arról, hogy ne csak környezetbarát, de masszív megoldást is kínáljanak. Kétféle méretben találsz itt PLA ablakkal ellátott dobozt, ezek tésztákhoz, salátákhoz, süteményekhez ideálisak.

Filter