ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Gourmet termékek cukornádból

Elegáns, kombinálható lebomló gourmet dobozok cukornádból, többféle méretben és mélységben. Szivárgásmentes, környezetbarát megoldás, masszív kivitel. Hideg és meleg ételekhez egyaránt tökéletes - cukornád alapú tetővel forró ételekhez, vagy átlátszó PLA tetővel hideg fogásokhoz.


17termék
 

Fedezd fel a lebomló gourmet dobozokat cukornádból, ahol praktikus és környezetbarát megoldásokat kínálunk forró és hideg ételek csomagolására. Ezek a dobozok 100%-ban természetes bagasse alapanyagból készülnek, amely a cukornád feldolgozásának mellékterméke, így teljes mértékben lebomlanak, csökkentve az ökológiai lábnyomot.

A kategóriában többféle méretű és mélységű doboz alj érhető el, melyeket forró ételekhez cukornád alapú tetővel, hideg ételekhez pedig átlátszó PLA tetővel kombinálhatsz. A szivárgásmentes kialakítás garantálja, hogy ételeid biztonságban maradnak szállítás közben is. A gourmet dobozok strapabírók, ugyanakkor elegáns megjelenést biztosítanak, így tökéletesen illenek prémium ételek tálalásához, legyen szó éttermi kiszállításról vagy rendezvényekről.

A szabadalmaztatott dizájn lehetővé teszi a különböző méretű és mélységű dobozaljak és tetők kombinálását, így rugalmas megoldást nyújt a különféle ételek tálalására és szállítására. A dobozok komposztálhatóak, ami különösen vonzóvá teszi őket azok számára, akik tudatosan figyelnek a fenntarthatóságra és környezetbarát megoldásokat keresnek.

Válaszd a lebomló cukornád dobozokat, ha egyszerre szeretnéd megőrizni ételeid frissességét, és csökkenteni a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Akár forró fogásokhoz, akár friss salátákhoz használnád őket, ezek a dobozok ideális megoldást nyújtanak minden alkalomra.

Szűrés
Termékcsalád
Alapanyag
Termék státusza