Info on orders:
For new partners:

Cups

A wide range of eco-friendly cold and hot drink cups. Our hot cups include PLA-coated paper cups and accessories. For cold drinks, take a look at our PLA cups. Industrially compostable products.

Az egyszer használatos poharak (más néven eldobható poharak) közül a PLA poharak, illetve a PLA bevonattal ellátott papírpoharak környezetbarát megoldásnak számítanak. Ezek a poharak növényi alapanyagból készültek, nem tartalmaznak hagyományos (fosszilis) műanyagot, így műanyagmentes alternatívának tekinthetjük őket.

Erős, formatartó, könnyű és környezetbarát PLA poharaink többsége a Vegware gyárából érkezik hozzád. Ezek a PLA poharak tökéletesek hideg italokhoz, üdítő, limonádé vagy sör felszolgálására egyaránt kiváló, de akár salátákhoz, joghurthoz vagy desszertekhez is használhatod őket. Arra figyelj, hogy a bele helyezett folyadék vagy étel ne legyen melegebb 40°C-nál.

A PLA poharakhoz kapható tető is, többféle változatban: van domború és lapos, szívószálnyílással ellátott és anélküli, és ezek kombinációi. Lebomló szívószálakat a itt találsz hozzá.

Iparilag komposztálható, ezért a visszagyűjtési szolgáltatásunk keretében visszaforgatható a természet körforgásába. Amennyiben ez a lehetőség számodra nem elérhető, használtan a kommunális hulladékba helyezd.

A Vegware forró italos poharai (kávéspoharai) fenntartható forrásból származó papírból készülnek. Szimpla- és duplafalú kivitelben, 6 méretben kaphatóak, és nemcsak kávé és tea, de forralt bor vagy akár leves felszolgálásához is tökéletes.

A Vegware poharak vízállóságát - a hagyományos papírpoharak polietilén bevonatával szemben - PLA (növényi alapú politejsav) bevonat, műanyagmentes papírpoharainkét vízbázisú bevonatbiztosítja.

CPLA tető kapható hozzá, fehér és fekete színben, ivónyílással vagy anélkül. A CPLA a PLA kristályosított változata, 85°C-ig hőálló.

Nem vagy benne biztos, melyik pohárhoz melyik tető való? Ez a táblázat eligazít.