ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

EcoNatural termékek

Az Econatural PAPÍR + ADAGOLÓ termékcsaládja forradalmian új megoldást kínál az italos kartondobozok újrahasznosítására. Az innovatív technológia révén az italos kartondobozokat alkotóelemeire bontják: a cellulóz rostokat felhasználják a papír alapanyagául szolgáló Fiberpack® előállításához, míg az alumíniumból és a polietilénből ún. Al.Pe® alapanyag készül, amelyből  az adagolók készülnek.

Ezáltal a használt italos kartondobozok újrahasznosítása lehetővé válik, és új életre kelnek a PAPÍR + ADAGOLÓ termékcsaládban.

Válogass környezetbarát papírtermékeinkből, amelyek között szalvétát, konyhai papírtörlőt, kéztörlőt, valamint toalettpapírt (vécépapírt) találsz.

Újrahasznosított alapanyagú, fekete és fehér színben elérhető adagolóink között pedig - kakukktojásként - nem csak szappan-, kéztörlő- és toalettpapír adagolót, hanem papírhulladék-gyűjtöt találsz.

Sőt, a csomagolásra is figyelünk!

A Lucart elkötelezett a termékcsomagolás környezetre gyakorolt hatásának csökkentése mellett, és előnyben részesíti az újrahasznosított papírból vagy újrahasznosított műanyagból készült csomagolásokat.

Szűrés