Ügyfélszolgálat
Új partnereknek

Történetünk

Egy sportrendezvény okozta sokk hívta életre vállalkozásunkat, ahol az esemény után hegyekben állt az eldobható, egyszer használatos műanyag szemét. Mi úgy döntöttünk, hogy igenis szerepet kell vállalnunk abban a kommunikációs folyamatban, hogy a minőségi, lebomló termékek használatának megismertetésével legközelebb ne kelljen ilyen áldatlan állapotokkal találkoznia senkinek sem.

Cégünknek a prémium termékek forgalmazásán túl e fenti gondolat mentén az edukálás is szívügye, szeretnék, ha minél több „zöld gondolkodót” tudnánk megismerni, megnyerni a jó ügy oldalán. Ehhez minden eszközt és tudást rendelkezésre tudunk bocsátani annak, aki nyitott a váltásra. Referenciáink közt sok ismert vállalkozást soroltunk fel, akik már értik és érzik ennek fontosságát, régóta partnereink között tekinthetjük őket.

Csapatunk szívesen segít a tájékoztatásban, nálunk mindenkinek szívügye az élhetőbb és tisztább környezet.

Kívánjuk, hogy legyünk minél többen és tegyünk ma a holnapunkért.AZ ECOCATERING MEGÁLMODÓI

Stampf Kriszta

ügyvezetés és értékesítés

Kívánom mindenkinek, hogy olyan témával töltse a hétköznapjait, amely jó érzettel tölti  el, dolgozik benne a biztos tudat, hogy a jövőt építi és felemeli az az érzés, hogy segít nemcsak a saját korosztályának, de gyermekei generációjának is a minőségi élet megteremtésében.

Keve Zsuzsa

logisztika és környezetvédelem

Vendég vagy ebben a világban. Ezt szeretik sokan elfelejteni, pedig egy kukába bedobott kávéspohár, egy le nem tépett nylonzacskó, a komposztba rakott almacsutka, feleslegesen meg nem vásárolt ételalapanyag mind segítenek abban, hogy mi és akik utánunk következnek, élhető világot láthassanak és tudhassanak maguk körül.

 

CSAPATTAGOK

Szabóné Milinki Anett
vevőkapcsolat

Egy szívemhez közel álló ügyért tenni nap mint nap, számomra fantasztikus érzés, és ráadásul mindezt egy remekül működő csapatban tehetem. A környezet megóvásáért mindenki tehet, akár kicsiben, akár nagyban. Minden fontos, minden számít! Véleményem szerint a legrosszabb hozzáállás az, ha valaki azért nem tesz semmit, mert a nagy egészet nézve úgy gondolja, túl kevés, amit megtehet.

Debreceni Anna
kereskedelem

Közgazdászként fontosnak tartom, hogy a kereskedelemben ne csak a „számok” domináljanak.
Célunk, hogy a termék mellett tudást is adjunk, melynek manapság felbecsülhetetlen értéke van.
Gondolkozz zölden és nyertese vagy a piacnak.

 

 

Nemsokára bemutatjuk új kollegáinkat :)

beszerzés

marketing

 

 

készletkezelés

 

Pesti Brigitta
pénzügy

A műanyag nemcsak a partokat szennyezi, a tengerben élő állatokra nézve is igen veszélyes, ezért is fontos hogy környezettudatosan éljünk.

Sándor-Kővári Emese
pénzügy

Az odafigyelés, a környezettudatos gondolkodás a mindennapok elválaszthatatlan részévé vált, mert a tét nem más, mint az utánunk következő generációk életminősége, a JÖVŐ.

 

 

Káposztás Judit
grafika

Számomra a környezettudatosság azt jelenti, hogy a természetet nem bántva, vele harmóniában létezem. A természet iránt érzett hálámat, szeretetemet és tiszteletemet a környezettudatos cselekedeteimmel fejezem ki.

 

Dr. Kollár Ádám
jogi ügyek

Think globally, act locally! Jelen korunk szerintem egyik legfontosabb vezérelve, amelyet az élet minden területén tudunk kamatoztatni. A világunk, társadalmunk, szabadságunk, békés együttélésünk és a bolygónk megmentésre szorul. Melyikünk hivatott megmenteni? Mi mindannyian, Te, Te, Ti, én, mi mindannyian, együtt, egymástól függetlenül is. Az életünk felelősség. Felelünk azért jogilag, hogy okozunk-e közlekedési balesetet, felelünk azért erkölcsileg, hogy hogyan neveljük és kitaníttatjuk-e a gyermekeinket, és bizony azért is, hogy milyen világot hagyunk nekik hátra. Olyat, amelyben világszerte tiszta vízért, élelemért háborúznak egymással az országok, amelyben a mélyszegénység és az erőforrások szűkössége rabszolgasorba taszítja az emberiséget, amelyben a várható élettartamot a szervezetünkben felhalmozódott mikroműanyag kurtítja, vagy … vagy olyan világot őrzünk meg, amelyben mi is szívesen élünk, élnénk. Tégy Te is valamit!

 

 

Tiba Péter
informatika

Bár az informatika világa száguld, a változások szinte napról-napra történnek a szemünk előtt, a környezetünkért tett erőfeszítéseink egy jóval lassabb folyamatnak a részei. Apránként, sok kicsi lépéssel tudjuk javítani a jövőt! Én azon vagyok, hogy ezt a folyamatot felgyorsítsam. Minden nap teszek azért, hogy egy picivel előrébb haladhassunk ezen az úton.

Farkas Róbert
média

A vizuális kommunikáción keresztül lehetőségem nyílik olyan pozitív üzenetet közvetíteni széles körben, ami el tud jutni a jövőt formálni képes közönséghez. Ezt komoly felelősségnek érzem, és boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen szemléletformáló folyamatnak.

 

Elektromos autóval végezzük a kiszállítást

Nissan NV200

Kiszállító munkatárs

Mi az Ecocateringnél nem csak arra ügyelünk, hogy az általunk forgalmazott terítékek, poharak és tányérok óvják a környezetet azáltal, hogy lebomlanak. Arra is odafigyelünk, hogy a termékeink a lehető legzöldebb utat válasszák, míg eljutnak hozzád. Ezért választottunk elektromos autót a szállításhoz, ami nem terheli feleslegesen a környezetet ártalmas gázokkal, nincs légszennyezés.

Webáruház készítés