ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Történetünk

Egy sportrendezvény okozta sokk hívta életre vállalkozásunkat, ahol az esemény után hegyekben állt az eldobható, egyszer használatos műanyag szemét. Mi úgy döntöttünk, hogy igenis szerepet kell vállalnunk abban a kommunikációs folyamatban, hogy a minőségi, lebomló termékek használatának megismertetésével legközelebb ne kelljen ilyen áldatlan állapotokkal találkoznia senkinek sem.

Azóta sok PET palack lefolyt a Tiszán, a piac, a szabályozási környezet, és maga az Ecocatering is sokat alakult, de a célunk és elkötelezettségünk változatlan maradt: elősegíteni a fenntartható termékek használatát és felhívni a figyelmet a környezeti felelősségvállalás fontosságára.

A fenntarthatóság és a tudatos fogyasztás mellett állva továbbra is szívünkön viseljük a környezetvédelem ügyét, és minden nap azon dolgozunk, hogy egy tisztább, egészségesebb bolygót hagyjunk örökségül a jövő generációk számára.

 

Bár természetesen magánszemélyeket is örömmel kiszolgálunk, elsődleges célunk a vendéglátás zöldítése.

Elégedett partnereink között egyaránt vannak éttermek, vendéglátó egységek, catering szolgáltatók, sportesemények és konferenciák szervezői, valamint a közétkeztetés, a szállodaipar és a szórakoztatóipar kiszolgálói is. Közös célunk a tisztább környezet megteremtése, a környezettudatos fogyasztói szokások meghonosítása, valamint az egyszer használatos műanyag hulladék csökkentése és kiváltása fenntarthatóbb alternatívákkal.

Az Ecocatering ugyanakkor nem csak termékeket, hanem egy szemléletet is nyújt. A hulladék csökkentésén, a körforgásos gazdaság elősegítésén, valamint a vendéglátás és rendezvényszervezés fentarthatóbbá tételén túl szívügyünk az edukálás, tájékoztatás is.

 

Kívánjuk, hogy legyünk minél többen és tegyünk ma a holnapunkért.
ECOCATERING CSAPAT:

Kötél Csaba

ügyvezető-tulajdonos

 

Debreceni Anna

ügyfélkapcsolat

Közgazdászként fontosnak tartom, hogy a kereskedelemben ne csak a „számok” domináljanak. Célunk, hogy a termék mellett tudást is adjunk, melynek manapság felbecsülhetetlen értéke van.
Gondolkozz zölden és nyertese vagy a piacnak.

Aradványiné D. Adél

beszerző

„Ha gondoskodunk a természetről, a természet is gondoskodik rólunk.”

David Attenborough

Minden a hajszálnyi különbségeken múlik – olyan dolgokon, amit ma meg tudunk tenni. Meglehet, hogy ennek holnap még nem lesz eredménye, hosszútávon viszont összeadódnak a hajszálnyi különbségek, és hatalmas eredményekhez/teljesítményekhez vezetnek. Az idő nekünk dolgozik, minden apró lépés számít, mindannyian számítunk.

Skarka Cecília

marketing

Hiszem, hogy a marketing nem arról szól, hogy rátukmálunk emberekre olyasmit, amire nincs is szükségük; a marketing egyszerűen a kommunikáció egy formája. A mi üzenetünk pedig az, hogy vannak más utak, mint amiket megszoktunk.

Lehet ez az, hogy növényi alapú, lebomló termékeket használunk a fosszilis műanyag helyett, míg máskor a használat csökkentése vagy mellőzése, vagy az újrahasználat lesz a legjobb megoldás. A lényeg, hogy van választásunk. Egyéni felelősségünk, hogy élünk-e vele.

Povazsan Zoltán

logisztikai menedzser

"A szél fú,
A zöld fű.
A Föld kering,
A Nap korong."

Dolák-Saly Róbert