ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Történetünk

Egy sportrendezvény okozta sokk hívta életre vállalkozásunkat, ahol az esemény után hegyekben állt az eldobható, egyszer használatos műanyag szemét. Mi úgy döntöttünk, hogy igenis szerepet kell vállalnunk abban a kommunikációs folyamatban, hogy a minőségi, lebomló termékek használatának megismertetésével legközelebb ne kelljen ilyen áldatlan állapotokkal találkoznia senkinek sem.

Az Ecocatering Kft. célja, hogy segítse azon vállalkozásokat, akik számára a rendezvényeken, a kiszolgálásban kiemelt szempont a környezettudatosság és a fenntarthatóság. Elégedett partnereink között egyaránt vannak éttermek, vendéglátó egységek, catering szolgáltatók, sportesemények és konferenciák szervezői, valamint a közétkeztetés, a szállodaipar és a szórakoztatóipar kiszolgálói is. Közös célunk a tisztább környezet megteremtése, a környezettudatos fogyasztói szokások meghonosítása, valamint az egyszer használatos műanyag hulladék csökkentése és kiváltása fenntarthatóbb alternatívákkal.

Az Ecocatering ugyanakkor nem csak termékeket, hanem egy szemléletet is nyújt. A hulladék csökkentésén, a körforgásos gazdaság elősegítésén, valamint a vendéglátás és rendezvényszervezés fentarthatóbbá tételén túl szívügyünk az edukálás, tájékoztatás is.

Kívánjuk, hogy legyünk minél többen és tegyünk ma a holnapunkért.

ECOCATERING CSAPAT:

Szabóné Milinki Anett

vevőkapcsolat

Egy szívemhez közel álló ügyért tenni nap mint nap, számomra fantasztikus érzés, és ráadásul mindezt egy remekül működő csapatban tehetem. A környezet megóvásáért mindenki tehet, akár kicsiben, akár nagyban. Minden fontos, minden számít! Véleményem szerint a legrosszabb hozzáállás az, ha valaki azért nem tesz semmit, mert a nagy egészet nézve úgy gondolja, túl kevés, amit megtehet.

Debreceni Anna

kereskedelem

Közgazdászként fontosnak tartom, hogy a kereskedelemben ne csak a „számok” domináljanak. Célunk, hogy a termék mellett tudást is adjunk, melynek manapság felbecsülhetetlen értéke van.
Gondolkozz zölden és nyertese vagy a piacnak.

Aradványiné D. Adél

irodavezető

„Ha gondoskodunk a természetről, a természet is gondoskodik rólunk.”

David Attenborough

Minden a hajszálnyi különbségeken múlik – olyan dolgokon, amit ma meg tudunk tenni. Meglehet, hogy ennek holnap még nem lesz eredménye, hosszútávon viszont összeadódnak a hajszálnyi különbségek, és hatalmas eredményekhez/teljesítményekhez vezetnek. Az idő nekünk dolgozik, minden apró lépés számít, mindannyian számítunk.

Skarka Cecília

marketing

Hiszem, hogy a marketing nem arról szól, hogy rátukmálunk emberekre olyasmit, amire nincs is szükségük; a marketing egyszerűen a kommunikáció egy formája. A mi üzenetünk pedig az, hogy vannak más utak, mint amiket megszoktunk.

Lehet ez az, hogy növényi alapú, lebomló termékeket használunk a fosszilis műanyag helyett, míg máskor a használat csökkentése vagy mellőzése, vagy az újrahasználat lesz a legjobb megoldás. A lényeg, hogy van választásunk. Egyéni felelősségünk, hogy élünk-e vele.

Povazsan Zoltán

logisztikai menedzser

"A szél fú,
A zöld fű.
A Föld kering,
A Nap korong."

Dolák-Saly Róbert