Felhívjuk figyelmedet, hogy a jelenlegi szabályozás szerint 2024. július 1-től egyszer használatos poharak Magyarországon nem hozhatók forgalomba, csak a készlet erejéig tudtok vásárolni. Bővebben...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Környezetbarát termékek, öko termékek

Webáruházunkban komposztálható egyszer használatos terítékeket és gasztrós csomagolóanyagot, illetve környezetbarát, többször használatos termékeket találhatsz. Ezek mind minőségi termékek, amelyek rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal is.

Széles árukínálatunknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra megfelelő terméket. Nagy raktárkészletünk révén gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni megrendeléseket.

A szállítási díjakat részletesen ITT találod meg.

Nézz körül áruházunkban és add le rendelésed még ma! Termékkörünk összeállításánál elsősorban az éttermek, kávézók, vendéglátó egységek, catering szolgáltatók és rendezvényszervezők igényeire gondoltunk, de természetesen magánszemélyeket is örömmel kiszolgálunk.

Amennyiben kérdésed van, munkatársaink az élő chat ügyfélszolgálaton vagy telefonon szívesen állnak rendelkezésedre. Hívd a +36 30 159 2660 számot.

Nem pont ilyen termékre gondoltál? Igazán nagy volumenre szeretnél egyedi ajánlatot kapni? Kérj egyedi ajánlatot ITT.

Szívesen árulnád ezeket a termékeket? Jelentkezz viszonteladónak ITT.

 

Miből készül a lebomló termék? Ha lebomlik, akkor eldobhatom? Nézd meg rövid videónkat!

Még több infó a lebomló termékekről blogunkban és YouTube csatornánkon.