Felhívjuk figyelmedet, hogy a jelenlegi szabályozás szerint 2024. július 1-től egyszer használatos poharak Magyarországon nem hozhatók forgalomba, csak a készlet erejéig tudtok vásárolni. Bővebben...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Viszonteladói Program

MIÉRT LEGYÉL VISZONTELADÓNK?

Amennyiben szeretnél lebomló termékeket árusítani, ezzel elősegíteni a fenntartható, hulladékmentes fogyasztói szokások elterjesztését, valamint részesedni a  környezetbarát és lebomló termékek dinamikusan növekvő szektorának piaci forgalmából, csatlakozz Viszonteladói programunkhoz!

2023-tól új, nagyobb szortimenttel, rugalmasabb konstrukcióval és kedvező árakkal várunk.

 

ÚJ! Connestic API összeköttetés!

Mostantól nem kell manuálisan összefésülnöd az árlistánkat a saját adatbázisoddal, viszonteladóinknak automatikus összeköttetést biztosítunk webáruházunkkal. A Connestic a hiányzó láncszem a te értékesítési felületed és a mi webáruházunk között. A kapcsolat gyorsan és könnyen beállítható az általunk megküldött API segítségével. Az összekapcsolás után a termékek automatikusan frissülnek webáruházadban a mi adatbázisunk alapján, beleértve az új, kifutott vagy törölt termékeket, azok árait, raktárkészleteit stb.

Ezen felül a Connestic folyamatos statisztikát készít számodra, így bármikor könnyedén diagnosztizálhatod az egyes termékeket és adat eltéréseket, nyomon követheted a változásokat.

A Connestic egyszerűvé, könnyűvé és átláthatóvá teszi az árképzések, kategória összerendelések, termékadat megfeleltetések folyamatát. A beállításokat bármikor módosíthatod a piaci változásoknak, marketing céloknak megfelelően.
Ügyfélszolgálatuk minden kérdésedre választ ad, illetve szaktanácsadással járul hozzá webáruházad sikeres működtetéséhez.

HOGYAN LEHETSZ VISZONTELADÓ?

A kedvezményes viszonteladói árakra való jogosultságodat a tevékenységi körrel tudod igazolni, ezért kérjük, a jelentkezés során add meg adószámodat.

Jellemzően az alábbi tevékenységi köröket tudjuk elfogadni:

4618 '08 Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme
4619 '08 Vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem
4618 '08 Egyéb termék ügynöki nagykereskedelme
4789 '08 Egyéb áruk piaci kiskereskedelme
4799 '08 Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem
4791 '08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

Mivel arra törekszünk, hogy eredményessé tegyük a te viszonteladói tevékenységedet, egyedi igényeidet, ötleteidet bátran tüntesd fel az űrlapon.

Viszonteladóként a rendelésedet telephelyünkön tudod átvenni, vagy futárszolgálattal tudjuk küldeni a szolgáltató mindenkor aktuális díjszabása alapján. (Ennek pontos összegét a rendelést követően tudjuk megmondani.)

HOGYAN FOGJ HOZZÁ?

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. Töltsd fel vállalkozásod (kereskedelmi tevékenységét igazoló) cégkivonatának, vagy vállalkozói igazolványodnak másolatát scannelt változatban. Amennyiben API kapcsolaton keresztül szeretnél összeköttetést, azt is itt jelezd a megfelelő résznél.

2. Ezután regisztrálj viszonteladói fiókot a webáruházunkban. A regisztráció során add meg pontos számlázási, szállítási címedet és adószámodat is!

Ha minden stimmel, jóváhagyjuk a regisztrációdat és amennyiben igényelted, elküldjük neked az API kulcsot, amit a Connestic fiókodban kell majd beállítani.

 

          Köszönjük megtisztelő érdeklődésed, és bízunk benne, hamarosan téged is viszonteladóink között üdvözölhetünk.