Ügyfélszolgálat
Új partnereknek

Viszonteladói Program

Amennyiben szeretnél lebomló termékeket árusítani, ezzel elősegíteni a fenntartható, hulladékmentes fogyasztói szokások elterjesztését, valamint részesedni a dinamikusan növekvő környezetvédelmi és lebomló termékek szektorának piaci forgalmából, erre nálunk több lehetősége is van:

VAGY

  • amennyiben hosszabb távú, szorosabb együttműködést és nagyobb kedvezményt szeretnél, csatlakozhatsz Viszonteladói programunkhoz

   

  Mit tartalmaz az Ecocatering Viszonteladói Programja?

   

  Többéves üzletépítési tapasztalatunk alapján és a partnereinkkel folytatott majd' egy éves együttműködés, tesztelés során alakítottuk ki Viszonteladói Programunkat, amelynek célja a hosszú távú együttműködés.

  A kedvező viszonteladói listaárak mellett a program keretében egy viszonteladói csomagot bocsátunk rendelkezésre. Ez olyan támogatási eszközöket tartalmaz, amelyek segítségére lesznek, hogy hatékonyabban és sikeresebben értékesíthesd a környezetbarát termékeket.

  A viszonteladói csomag tartalma:

  • Termékmintacsomag
  • Képes árlisták, viszonteladói árlista
  • Termékfotók
  • Kommunikációs és szakmai tudásanyag
  • Folyamatos marketingtámogatás

   

  Viszonteladói Programunkhoz egyszerűen csatlakozhatsz:

   

  1.  Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

   2.  Telefonon tájékoztatunk az együttműködés részleteiről, meghallgatjuk igényeidet, és válaszolunk felmerülő kérdéseidre. 

  3.  Átküldjük a szerződéstervezetet. 

  4.  Következő lépés a szerződés aláírása, amelyet követően a viszonteladói listaáron rendelhetsz termékeket. 

  5.  A dokumentumokhoz, fájlokhoz és segédanyagokhoz hozzáférést biztosítunk, továbbá rendelkezésre bocsájtjuk a kezdő mintacsomagot. 

   

      Köszönjük megtisztelő érdeklődésed, és bízunk benne, hamarosan téged is viszonteladóink között üdvözölhetünk.