ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Blog

Új lebomló elviteles dobozok a Vegware-től: elegáns, praktikus, fenntartható

Új lebomló elviteles dobozok a Vegware-től: elegáns, praktikus, fenntartható

Bemutatjuk új prémium lebomló elviteles dobozainkat! Sokoldalúan használható, meleg vagy hideg ételhez, elvitelhez és kiszállításhoz egyaránt tökéletes.

A papír csomagolóanyagok gyakran egy szükségszerű kompromisszumot jelentenek. Ha 100% papírból készülnek, akkor tisztán természetesek ugyan, de nem állnak ellen a víznek és a zsírnak, nem tudják jól megóvni a belehelyezett ételt. Itt nem csak a külső behatásra kell gondolnunk, hanem arra is, hogy a - jellemzően forrón - belehelyezett étel gőzölög, zsíros, így akár belülről is könnyen elázik a papírdoboz. Ahhoz viszont, hogy víz- és zsírállóak legyenek, valamilyen bevonattal kell ellátni őket. Ez jellemzően PE, vagyis polietilén szokott lenni, ami azonban azt eredményezi, hogy a termék műanyagot tartalmaz, még a tiszta - élelmiszerrel nem szennyezett - részt sem lehet a szelektívbe dobni, vagyis a természetesnek tűnő csomagolóanyag mégiscsak műanyaggal szennyezi a környezetet (nem is beszélve arról, hogy azt a műanyagot elő is kellett állítani, méghozzá kőolajból).

Erre a dilemmára kínálunk most egy olyan alternatívát, amely nemcsak a környezetnek, de a vásárlóidnak és neked is jó, mert olyannak őrzi meg az ételt, ahogy te megálmodtad.

A Vegware új elviteles doboza kizárólag növényi alapanyagokból áll. Alapanyaga bordázott mikro-hullámkarton, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokat biztosít, melegen tartja az ételt. Anyagából fakadóan masszív, de könnyű, ellenáll a kiszállítás viszontagságainak. Mérete úgy lett tervezve, hogy kézben kényelmesen elférjen. A dobozok fedele perforált - így a vásárlók leválaszthatják a fedelet, amelyet akár papírtálcaként is használhatnak az étkezés során.

Prémium kraft karton elviteles doboz

Ezek a kraft dobozok komposztálható, vízbázisú bevonattal rendelkeznek. Az eredmény egy elegáns, prémium minőségű elviteles doboz, amely tökéletesen megfelel minden igénynek. Melegentartó szekrényekhez is alkalmas.

Két méretben kínáljuk.

Nem vagy benne biztos, hogy a te ételeidnek ez megfelel-e? Kérj ingyenes termékmintát!