ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Blog

Vegware esettanulmányok

Vegware esettanulmányok

Büszkék vagyunk rá, hogy a Vegware magyarországi forgalmazói közül bennünket kért fel, hogy partnereink révén segítsünk bemutatni, milyen pozitív előnyöket jelenthet egy vállalkozásnak, a vendégeknek és a környezetnek is, ha környezetbarát terítékekre áll át.

Három partnerünkről készült esettanulmány: a budai Coyote Deli & Coffee, a pécsi Rokusch Coffee & Drinks, valamint a Csabai Rendezvénypajta osztotta meg velünk sikereit.

A budapesti Coyote Coffee & Deli minőségi reggelit kínál kényelmes környezetben. A 2008-as nyitás óta a tulajdonosok, Emőke és Isti kiemelten figyel arra, hogy fenntartható alternatívákat használjanak. A Vegware termékek segítségével úgy tudtak átállni a koronavírus-járvány idején az elviteles szolgáltatásra, hogy nem kellett kompromisszumot kötniük ebben.

Elolvasom

A békéscsabai Rendezvénypajta 2017 óta használ Vegware termékeket. Street-food ételeikhez és házi kolbász-termékeikhez a Vegware termékek széles választékát használják. A termékek funkcionalitása, praktikussága és minősége miatt váltottak a Vegware egyszer használatos termékeire. A fenntartható, komposztálható csomagolás összhangban van a környezetbarát szemléletmódjukkal.

Elolvasom

A pécsi Rokusch kávézó termékeinek nagy része kézműves termék. Igyekeznek teljesen átállni a környezetbarát termékek használatára minden szinten, ehhez nyújtanak segítséget a Vegware fenntartható forrásból származó, biológiailag lebomló termékei.

Elolvasom