ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Blog

Érintésmentes termékek - maximális higiénia és odafigyelés

Érintésmentes termékek - maximális higiénia és odafigyelés

Az idei év igencsak próbára tette mindenki alkalmazkodóképességét a megváltozott helyzethez, és olyan előírások, szabályok léptek életbe mindannyiunk érdekében, amelyekről nem lehet elégszer beszélni és írni, annak érdekében, hogy megfelelően rögzüljenek, és a szükséges mértékig, valamint ideig mindennapi rutinná váljanak.

Ezeket a szabályokat mi is komolyan vesszük, az Ecocatering nagy hangsúlyt fektet a higiéniára és a biztonságos szállításra.

Érintésmentes szállítás

A megrendeléseket a GLS futárszolgálat munkatársa érintés nélkül, érintésmentes kézbesítés mellett adja át. A csomag átvételekor nem szükséges aláírni a digitális szkennert, így eggyel kevesebb a kontaktus.

Vevőinknek javasoljuk a bankkártyás fizetést vagy az átutalást, ezzel is a minimálisra csökkentve a személyi kontaktust.

 

Védőcsomagolás

Termékeink kiváló minőségű, zárt karton csomagolásban indulnak el a gyártó cégektől, illetve amennyiben ezeket a rendelés volumene miatt meg kell bontanunk, akkor körültekintően válogatott és alkalmazott saját védőcsomagolásban indítjuk útnak a megrendelt árut.

A 100% búzakorpából készült, adalékanyag-mentes tányérok gyári csomagolását egyáltalán nem bontjuk meg, ezzel is biztosítva a maximális higiéniát. A termékek az eredeti védőcsomagolással kerülnek a megrendelőinkhez, a felhasználásuk helyszínére.

 

Fertőtlenítés

Kollégáink a csomagok összeállítása és kezelése során a legszigorúbb higiéniai szabályoknak megfelelő fertőtlenítést végeznek, mind a munkaterületet, mind a saját kezüket és a használt eszközöket is beleértve.

 

Együttműködés, közös felelősségvállalás

Fokozottan kérjük vásárlóinkat, hogy saját környezetükben is hívják fel a figyelmet a személyes higiénia és az egymástól való biztonságos távolság megtartásának fontosságára, mert ezek a lépések segíthetik elő leginkább mindannyiunk egészségének megőrzését és a járvány visszaszorítását.