Felhívjuk figyelmedet, hogy a jelenlegi szabályozás szerint 2024. július 1-től egyszer használatos poharak Magyarországon nem hozhatók forgalomba, csak a készlet erejéig tudtok vásárolni. Bővebben...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Vegware esettanulmányok

A budapesti Coyote Coffee & Deli minőségi reggelit kínál kényelmes környezetben. A 2008-as nyitás óta a tulajdonosok, Emőke és Isti kiemelten figyel arra, hogy fenntartható alternatívákat használjanak, például Fairtrade vagy bio kávékeverékeket Etiópiából, Guatemalából és Peruból.
2020-ban a Coyote Coffee & Deli annak érdekében, hogy folytassa fenntartható küldetését, átállt a Vegware komposztálható csomagolására.

A békéscsabai Rendezvénypajta 2017 óta használ Vegware-t. Street-food ételeikhez és házi kolbásztermékeikhez a Vegware termékek széles választékát használják.

A termékek funkcionalitása, praktikussága és minősége miatt váltottak a Vegware egyszer használatos termékeire. A fenntartható, komposztálható csomagolás összhangban van a környezetbarát szemléletmódjukkal.

A pécsi Rokusch kávézó termékeinek nagy része kézműves termék. Igyekeznek teljesen átállni a környezetbarát termékek használatára minden szinten, ehhez nyújtanak segítséget a Vegware fenntartható forrásból származó, biológiailag lebomló termékei.