Ügyfélszolgálat
Új partnereknek

Vegware esettanulmányok

2021.06.09 16:41
Coyote Coffee & Deli

A budapesti Coyote Coffee & Deli minőségi reggelit kínál kényelmes környezetben. A 2008-as nyitás óta a tulajdonosok, Emőke és Isti kiemelten figyel arra, hogy fenntartható alternatívákat használjanak, például Fairtrade vagy bio kávékeverékeket Etiópiából, Guatemalából és Peruból.
2020-ban a Coyote Coffee & Deli annak érdekében, hogy folytassa fenntartható küldetését, átállt a Vegware komposztálható csomagolására.

Csabai Rendezvénypajta és Kolbászház

A békéscsabai Rendezvénypajta 2017 óta használ Vegware-t. Street-food ételeikhez és házi kolbásztermékeikhez a Vegware termékek széles választékát használják.

A termékek funkcionalitása, praktikussága és minősége miatt váltottak a Vegware egyszer használatos termékeire. A fenntartható, komposztálható csomagolás összhangban van a környezetbarát szemléletmódjukkal.

2021.06.09 17:17
Rokusch Coffee and Drinks

A pécsi Rokusch kávézó termékeinek nagy része kézműves termék. Igyekeznek teljesen átállni a környezetbarát termékek használatára minden szinten, ehhez nyújtanak segítséget a Vegware fenntartható forrásból származó, biológiailag lebomló termékei.