ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Lebomló környezetbarát termékek elvitelhez és kiszállításhoz

Műanyagmentes megoldásokat kínálunk vendéglátósoknak, hiszen az elviteles értékesítés és a kiszállítás is teljes mértékben megoldható biológiailag lebomló termékekkel. Minden termék környezetbarát, biológiailag 100%-ban lebomló, és megfelel az ipari komposztálásról szóló MSZ:EN13432 szabványnak, így a visszagyűjtési szolgáltatásunkra alkalmas.

Gasztro cégeknek Budapestre és bizonyos agglomerációs településekre a 40 000Ft feletti rendelést elektromos autónkkal ingyen szállítjuk ki. Részletekhez KATT ide.


64termék
 

A koronavírus-járvány sok vendéglőt, éttermet, kávézót hozott nehéz helyzetbe. A helyben fogyasztásra, többször használatos terítékek használatára berendezkedett vendéglátósok is kénytelenek voltak váltani, ha életben akartak maradni. Előtérbe került a házhozszállítás vagy az elvitelre árusítás.
Ugyanakkor a műanyag "menüboxok" vagy elviteles dobozok nem jelentenek megoldást azoknak a vendéglátósoknak, akik törődnek a környezettel és az általuk nagy gonddal elkészült ételek-italok további sorsával.
Erre jelenthetnek megoldást a lebomló terítékek. Ezek előállítása kevesebb erőforrást igényel, nem terheli a környezetet annyira, mint akár a fosszilis műanyag, akár az újrahasznosításra tervezett aludobozok. Higiénikusabbak, mint többször használatos társaik, ami a pandémia idején a vásárlók számára is kiemelt szempont lett.
Ezek a termékek a fogyasztó szempontjából is teljesen biztonságosak, nem oldódik ki belőlük káros anyag, hiszen tisztán növényi alapúak. Az étel szellőzik és megőrzi minőségét.
Életciklusuk során sokkal kevesebb vízet kell hozzájuk elhasználni, mint az újrahasználható termékek esetében, és a visszagyűjtési szolgáltatásunk igénybevételével nem hulladék keletkezik belőlük, hanem komposzt. Amennyiben nálad nem elérhető a visszagyűjtési szolgáltatás, fontos, hogy használat után a kommunális hulladék közé dobd ezeket a termékeket és vendégeidet is erre bíztasd.
Gyakorlatilag minden elviteles vagy házhozszállítási igényt ki tudunk elégíteni lebomló csomagolással. Ha segítségre van szükséged a számodra megfelelő termékek kiválasztásában, keress bennünket bátran, szakértő kollégáink állnak rendelkezésedre. Igény szerint termékmintákat is küldünk, így könnyen el  tudod dönteni, melyik termék való neked.

Szűrés
Gyártó
Készletinformáció
Termékcsalád
Alapanyag
Űrtartalom
 (ml)
200 ml - 1 100 ml
Dizájn
Termék státusza