Rendelési információ
Új partnereknek

WALDORF kedvezmény

Cégünk elkötelezett a Waldorf filozófia mellett, mely tiszteletben tartja az emberközpontúságot és támogatja a szabad szellemi fejlődést.

A minket körülvevő világban ezekre az értékekre most különösen nagy szükség van ezért úgy gondoljuk, hogy segíteni szeretnénk mindazokat az intézményeket, akik ezeknek az ismereteknek az átadásában tevékenykednek.


Szeretnénk részükre; Waldorf óvodáknak, általános és középiskoláknak egy fix, 5%-os vásárlási kedvezményt nyújtani megvásárolt termékeinkből.


A biológiailag lebomló termékpalettánkban több mint 300 különféle környezetbarát vendéglátóipari termék található, melyek:

- növényi alapanyagból gyártottak,
- jó minőségűek,
- megfizethetők,
- komposzt keletkezik belőlük, nem hulladék.


Top minőségű termékeinkből, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek, lehetőségük van akár kisebb mennyiségben (25/50 darab) is vásárolni, nem csak teljes kartonnal.
A tudatosabb fogyasztói szokásokra tett javaslatok elterjesztése küldetésünk részét képezi, az értékesítést számos előadás, szakértői munka egészíti ki. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinket támogassuk az általunk birtokolt tudásanyaggal.
Bízunk abban, hogy Ön is nyitott a változtatásra, a környezetkímélő megoldásokra és a jövőben együtt tehetünk a műanyag termékek használata ellen!


Környezetbaráti üdvözlettel:

 

Ecocatering Kft.
Webáruház készítés