ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Miért a Vegware?

 


Az Ecocatering Kft. a Vegware hivatalos forgalmazója

2016 óta forgalmazzuk a skóciai székhelyű Vegware Limited kiváló minőségű, kizárólag növényi alapanyagú környezetbarát termékeit.

Egyre bővülő kínálatunkban több mint 250-féle, egyszer használatos biológiailag lebomló vendéglátóipari Vegware-termék található PLA-poharaktól és evőeszközöktől kezdve a cukornád (bagasse) tányérokig és forróitalos papírpoharakig.

Az immár többéves, egyre szorosabb partneri viszony eredményeként a Vegware-től megkaptuk a hivatalos forgalmazói minősítést.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Vegware hivatalos magyarországi forgalmazója vagyunk, és közösen tehetünk azért, hogy egyre szélesebb körben ismertethessük meg és terjeszthessük el a környezetbarát termékeket a magyar vendéglátóhelyek, gasztrocégek, rendezvényszervezők, munkahelyek, valamint a környezettudatos családok, magánemberek körében is.

A Vegware 2006 óta készít első osztályú, világszínvonalon is kiemelkedő minőségben növényi alapanyagból készült termékeket. Kínálatukban megtalálhatók poharak, tányérok, evőeszközök, szívószálak, egyéb élelmiszerek csomagolására és szállítására szolgáló anyagok. A termékek előállításához felhasznált anyagok mindegyike környezetbarát, úgymint fenntartható erdőgazdálkodásból származó papír, növényi rostok, növény- és víz alapú színezőanyagok, tinták a nyomtatáshoz. Termékeik így részesei annak a természetes körfogásnak, amely által folyamatosan fenntartható környezetet tud biztosítani a cég a folyamatos gyártással, valamint a használt termékek visszagyűjtésével - így hatékonyan csökkentve azt a jelentős környezetterhelést, ami az eldobható terítékek nyomán keletkezik. Ezt a fő célt helyezte fókuszba az Ecocatering is, aki 2016-től a Vegware termékek hivatalos disztribútora.


A Vegware székhelye az Egyesült Királyságban található, világszerte 70 országban vannak jelen, forgalmazói hálózatuk megtalálható Európa-szerte, Dél-Amerikában, Ázsiában, valamint a Karib térségben is.

Vegware a világ egyik legnagyobb környezetbarát, egyszer használatos étel- és italcsomagolásokat gyártó cége. 2006-ban alapította Joe Frankel az Egyesült Királyságban, Edinburgh-ban.

2016-ban elnyerte a királynő vállakozásoknak ítélt díját (Queen’s Award for Enterprise) az innováció kategóriában: a cég tevékenységének köszönhetően csaknem 2 millió kilogrammal csökkent a hulladéklerakókba elhelyezendő hulladék mennyisége.

A Vegware ezenkívül számos díjjal és elismeréssel rendelkezik (pl. Best Sustainable Packaging 2019 – a legjobb fenntartató csomagolás, Product Excellence Award 2015 – kiváló termék díj), illetve ISO 14001 (környezetirányítási rendszer) és ISO 9001 (minőségirányítási rendszer) tanúsítvánnyal is.

Nevük garancia a megbízhatóságra, hazájukban számos rangos díjjal ismerték el magas minőségű szolgáltatásaikat.

Az aktuális Vegware katalógus megtekintéséhez kattints a képre: