Fontos információ a PLA termékekkel kapcsolatban. Katt ide!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Zöld Levél Program

Egy környezettudatos vásárló számára az egyik legfontosabb információ az, hogy milyen eszközöket, csomagolóanyagokat használ az adott vendéglátóhely. Fontos, hogy a vendéglátós, eladó tisztában legyen azzal, hogyan kell kezelni a keletkező hulladékot, azaz hová és milyen állapotban – üresen vagy maradékkal együtt – dobhatják a dobozt, tálkát, poharat, és minderről a vevőket is folyamatosan tájékoztatni kell.

Emellett az, hogy egy vendéglátóhely környezetbarát, lebomló termékeket használ, ma már egyértelműen pozitív üzenet, így remek marketingeszköz lehet - ezért a vállalkozónak érdeke is, hogy ezt a tényt kommunikálja a vevők felé.

Ehhez a kommunikációhoz szeretnénk segítséget nyújtani ingyenes tájékoztató és marketinganyagainkkal, így útjára indítottuk a Zöld Levél Programot, ami ezt gyűjti csokorba.

Mit tartalmaz a program?

ZÖLD LEVÉL E-BOOK

 

Zöld Könyv

 

Szakmai tudásanyag: egy csokorba gyűjtöttük legfontosabb szakmai cikkeinket a lebomló alapanyagokról, fenntarthatóságról és környezettudatos szemléletről.

Marketing-útmutató: a környezettudatosság kommunikálásának eszközei és lehetőségei, konkrét tippekkel, ötletekkel.

OFFLINE HORDOZÓK

A környezetbarát üzenet kommunikálására információs táblákat, ill. matricákat bocsátunk rendelkezésre, amelyeket a vendéglátóhelyen lehet kitenni. Erre alkalmas lehet a bárpult vagy az ajtó üvege, de nincs megkötés, mindenki maga döntheti el, hová helyezi el.

A cél az, hogy a vendégek észrevegyék, és tudatosuljon bennük, itt „jó helyen” vannak, hiszen odafigyelnek a környezet védelmére.

         

Miért érdemes csatlakozni a programhoz?

Minden partnerünknek adunk ilyen táblát. (A webshopban a rendelés során a kosárba lehet helyezni, és a rendeléssel együtt küldjük.)

Állandó felületen jelenik meg a környezetbarát üzenet

Építi a hely pozitív megítélését a vendégek körében

Csatlakozás egy vendéglátós közösséghez, amely kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelmet, és ez plusz platformot adhat a kapcsolatépítésre.

További eszközök, aktivitások a jövőben a partnerek számára, akik igénylik (pl. grafika tervezése, elküldése más felületre, méretre)

Ha szeretnéd megkapni az ingyenes e-bookot és ismeretterjesztő, tájékoztató anyagokat, nincs más dolgod, mint megadni alább az e-mail címedet.

A programról bármikor leiratkozhatsz.