Fontos információ a PLA termékekkel kapcsolatban. Katt ide!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Salátás dobozok

Környezetbarát Salátás Tálak: Egytálételhez is Ideálisak

Ahol a környezettudatosság és praktikum találkozik... Bemutatjuk lebomló kerek salátás tálainkat. Fő anyaguk papír, vízállóságukról növényi PLA gondoskodik. PLA, papír és rPET tetők közül választhatsz, így minden igény ki tudnak elégíteni.


18termék
 

Környezetbarát anyagok: Az összes salátás tálunk papírból készül, amely 100% lebomlik, és iparilag komposztálható PLA, illetve újrahasznosítható papír vagy rPET tetővel rendelkezik. Ezek a megoldások nem csak praktikusak, de környezetbarát alternatívát is kínálnak a hagyományos műanyagokkal szemben.

Változatos felhasználás: Bár a nevük alapján salátákhoz készülnek, salátás táljaink sokkal többre is képesek. Ideálisak egytálételek, hideg előételek, vagy akár desszertek szervírozására is. Rugalmasságukkal minden ételhez megfelelő választást nyújtanak. Arra azonban figyelj, hogy a PLA tető kizárólag hideg ételhez megfelelő. Meleg ételhez válassz papír vagy rPET tetőt!

Kerek forma: A tálak kerek alakja nem csak esztétikailag vonzó, de praktikus is, hiszen könnyen szállíthatók és elhelyezhetők. A stabil tartószerkezet megőrzi ételeinek frissességét.

Szűrés
Alapanyag
Űrtartalom
 (ml)
500 ml - 1 400 ml
Termék státusza