Fontos információ a PLA termékekkel kapcsolatban. Katt ide!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Elviteles dobozok

Cukornád, papír és PLA elviteles dobozainkkal tökéletesen helyettesíthetők a polisztirén menüboxok, habdobozok, így a környezetbarát vendéglátásra való átállás könnyedén megy!

 

 

 

Fenntartható forrásból származó levestartóink növényi PLA-bevonattal ellátott papírpoharak. Ideálisak hideg vagy meleg ételekhez egyaránt, háromféle tetővel: hideg ételekhez PLA vagy papír, meleg ételekhez CPLA vagy papírtetőt javaslunk.

Prémium kerek elviteles dobozainkat nagyobb adag egytálételhez, salátákhoz javasoljuk. Hideg ételekhez PLA, meleghez papírtetőt javasolunk.

Cukornád elviteles dobozaink a hagyományos menüboxok tökéletes környezetbarát alternatíváját jelentik. Hideg és meleg ételekhez egyaránt tökéletesek, csakúgy, mint a gourmet cukornád dobozok, amelyeket többféle méretben és mélységben is megtalálsz. Ezekhez külön kapható tető: az átlátszó PLA tetővel jól látszik a dobozba helyezett étel, míg a cukornád tető meleg ételekhez is alkalmas.

A lebomló elviteles dobozok között találod meg a szószostálkáinkat, amelyek szintén növényi PLA-ból készültek. Tökéletesek mártásokhoz, szószokhoz, kóstoltatáshoz.

Lebomló kartonból készülő ételesdobozaink vízálló és zsírtaszító bevonattal és szivárgásmentes sarok-kiképzéssel vannak ellátva, így gondoskodva arról, hogy ne csak környezetbarát, de masszív megoldást is kínáljanak. Kétféle méretben találsz itt PLA ablakkal ellátott dobozt, ezek tésztákhoz, salátákhoz, süteményekhez ideálisak.

Szűrés