ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Blog

Új környezetbarát termékek

Új környezetbarát termékek

A termékek olyanok, mint az emberek: jönnek-mennek az életünkben. :)

Kifutó, akciós termékeink mellett most szeretnénk bemutatni nektek néhány újonnan érkezőt is.

Bízunk benne, hogy Ti is meglátjátok bennük a lehetőséget, milyen sokoldalúan használhatók, és így velünk lehetnek a vendéglátás zöldítése felé vezető úton.

Vegware ételkínáló csónakok

  

Ez az ételkínáló csónak szinte bármilyen street food, így meleg tészták, sült krumpli, nachos, csirkeszárnyak, gyros tál, vagy akár édes finomságok tálalásához is tökéletes.

Négy különböző méretben kínáljuk, hogy mindenki megtalálja, amire szüksége van.

Speciális növényi bevonattal ellátott kartonból készült. Biológiailag lebomló, ipari komposztálásra alkalmas.

Ezeken a cikkszámokon találod meg: KT-100, KT-200, KT-300, KT-500

 

Vegware sushi tálcák

 

 

Lebomló, növényi alapanyagú fekete sushi tálca átlátszó tetővel. Remekül megmutatja a hideg ínyencfalatokat - legyen az sushi, szeletelt gyümölcs, sütemény vagy sajtválogatás.

Két méretben kínáljuk.

Alapanyaga PLA (politejsav), egy megújuló növényi forrásból származó anyag. Vegware minőség, iparilag komposztálható.

Ezeken a cikkszámokon találod meg: VSU-02, VSU-04

Kis méretű fagyis tégely

 

 

A Vegware SC sorozatát talán nem kell bemutatnunk, hiszen az egyik legnépszerűbb termékünk. A nagyobb méretet levesekhez szoktátok rendelni, a kisebbekbet fagyihoz, desszerthez. Új termék ebben a családban az SC-04 cikkszámú fagyistégely, amely egészen kis adagokhoz való. Jégrém, fagylalt, szorbet vagy más, hideg vagy meleg desszert szervírozásához ajánljuk ezt a kis papírtálkát.

Fenntartható kartonból készült, vízállóságát növényi PLA-bevonat biztosítja. Mint említettük, űrtartalma csupán 1,14 dl, ezért kis adagokhoz ideális. Ha nagyobb űrtartalomra lenne szükség, "nagytestvérét", az 1,8dl-es SC-06 cikkszámú papírtálkát ajánljuk.

 

 

Fa evőeszközök

 

A teraszok újranyitásával talán az eddiginél is fontosabb szempont lett a biztonság és a tisztaság kérdése. Az előrecsomagolt fa evőeszközökkel biztosítható a vendégek számára a maximális higiénia, miközben a környezetet sem terheljük a műanyagokkal.

A csomagolt fa evőszközöket különböző összetételű szettekben találod, de természetesen egyenként is meg tudod vásárolni. A szalvéta fehérítetlen, újrahasznosított papírból, az evőeszközök fenntartható forrásból származó nyírfából készültek. A csomagolás natúr kraft papír. Vegware termék.

A csomagolt fa evőeszközöket a következő cikkszámokon találod meg: VT-KFSWN, VT-KFWN, VT-FK6W

 

Papír szívószál

 

 

2021. július 1-jétől tilos a műanyag szívószálak forgalomba hozatala, és a szabályozás kiterjed a biológiailag lebomló PLA alapanyagú szívószálakra is.

Ezért a PLA szívószálaink helyett mi is papír szívószálakat kínálunk. Talán némelyikünknek negatív személyes tapasztalatok miatt előítéleteink vannak a papír szívószálakkal szemben, azonban nem minden papír szívószál egyforma! A Vegware papír szívószálai kiváló minőségűek, élelmiszerbiztosak és használatukkal a szénsavas italok tovább megőrzik szénsavasságukat.

Nagy-Britanniában készültek, fenntartható forrásból származó papírból, és többféle méretben és kivitelben kaphatók. A vastagabb (8 és 10cm) szívószálak tökéletesek shakekhez, jégkásákhoz és smoothie-khoz. Masszív és tartós kivitel - minden méret 3 rétegű, kivéve a 10cm-es, amely 4 rétegű papírból készült. Nálunk egyelőre a 6mm-es, zöld-fehér csíkos változatot találod meg, de hamarosan a többi méret is elérhető lesz webáruházunkban.

 

Papírtető levestartókhoz

A Vegware 115-ös sorozatú levestartókhoz eddig kétféle PLA tetőt (hideg ill. meleg ételekhez valót) tudtatok vásárolni. Most közkívánatra felvettük szortimentünkbe a hozzá illő papírtetőt.

A VLID115P cikkszámú papírtető kiválóan alkalmas meleg vagy hideg elviteles ételekhez is. Alapanyaga fenntartható forrásból származó papír, növényi alapú PLA-val bevonattal. Ipari komposztálásra alkalmas. Vegware termék.

 

Kétosztású cukornád gourmet dobozalj

KÖZKÍVÁNATRA!
Sokan kerestetek kétosztású cukornád dobozt, mi pedig beszereztük nektek. Elfér benne egy nagyobb adag étel, a kisebb rekeszben pedig a körítés vagy a saláta.
A kiegészítő termékek között többféle tető közül választhattok hozzá. Helytakarékosan egymásra lehet helyezni. Alapanyaga bagasse, a cukornádfeldolgozás mellékterméke. Teljesen növényi alapanyagú, famentes, iparilag komposztálható termék.
A fent említett összes termék rendelkezik ipari komposztálási tanúsítvánnyal, ezért hulladékvisszagyűjtési szolgáltatásunkra alkalmas.