Felhívjuk figyelmedet, hogy a jelenlegi szabályozás szerint 2024. július 1-től egyszer használatos poharak Magyarországon nem hozhatók forgalomba, csak a készlet erejéig tudtok vásárolni. Bővebben...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301804940

H-P: 8.30 - 15.00

Tányérok, tálak cukornádból

Lebomló cukornád (bagasse) alapú tányérjaink mind a papírtányérok, mind pedig a polisztirén tányérok elegáns és környezetbarát alternatívájaként szolgálhatnak. Forró, hideg és zsíros ételekhez egyaránt alkalmasak. Fesztiválokon, családi vagy céges rendezvényeken, ha a porcelán teríték valami miatt nem opció, azonban fontos szempont, hogy lebomló terítékeket használj, ideális megoldást nyújtanak, hiszen funkciójukat tekintve ugyanúgy helytállnak, mint a hagyományos alternatívák (sőt masszívabbak, mint a papírtányérok) azonban sokkal kisebb az ökológiai lábnyomuk. Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy megjelenésük révén az étel elfogyasztása kellemesebb élmény, mint ha műanyagból ennénk.

A bagasse a cukornádtermelés mellékterméke, 100% természetes, lebomló anyag. Webáruházunkban különböző méretű, lapos és mély cukornád tányért, sőt lapostányérból kerek és szögletes kivitelt egyaránt találsz.

Pro tipp: különleges ételekhez, vagy elegáns rendezvényekhez, pl. esküvőkhöz válaszd a szögletes tányérokat.

Iparilag komposztálható termékek, tanúsítvánnyal. Amennyiben a biológiai hulladék visszagyűjtése nem megoldott, helyezd a kommunális hulladék közé.


22termék
 

A cukornád (bagasse) tányérokról itt írtunk bővebben.

Szűrés
Készletinformáció
Alapanyag
Űrtartalom
 (ml)
300 ml - 500 ml
Átmérő
 (cm)
15 cm - 26 cm
Termék státusza