ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Forróitalos poharak és tartozékaik

Üdvözöljük a papírpoharaink termékoldalán!

A papír poharaink tökéletesen kielégítik az üzletek, kávézók, irodák, rendezvények igényeit. Környezetbarát módon gyártották őket, így nemcsak hasznosak, de környezetünket is óvjuk, ha ezt használjuk a hagyományos, műanyagbevonatú papírpoharak helyett.

Különböző méretekben kaphatók, így mindenki igényre garantáltan megtalálhatjuk a megfelelő méretet.

Kínálatunkban kétféle kávéspoharat találsz: növényi PLA bevonatú, valamint vízbázisú bevonattal ellátott papírpoharakat.

A PLA bevonatú forróitalos poharakat a Vegware gyártja, fenntartható forrásból származó papírból készülnek. Szimpla- és duplafalú kivitelben, 6 méretben kaphatóak, és nemcsak kávé és tea, de forralt bor vagy akár leves felszolgálásához is tökéletesek.

CPLA tető kapható hozzá, fehér és fekete színben, ivónyílással vagy anélkül. A CPLA a PLA kristályosított változata, 85°C-ig hőálló.

Mint minden Vegware termék, a poharak és a tetők is megfelelnek az MSZ:EN1343 szabványnak, így alkalmasak a komposztálási célú visszagyűjtési szolgáltatásunk igénybevételére.

A vízbázisú papírpoharakhoz sajnos nem tartozik tető. Ezek ára kedvezőbb, ugyanakkor kevésbé ajánljuk elvitelhez, inkább azonnali fogyasztáshoz. Elviteles forró ital értékesítéshez a masszívabb Vegware poharakat ajánljuk.


39termék
 
Szűrés
Készletinformáció
Alapanyag
Űrtartalom
 (ml)
100 ml - 500 ml
Szín
Méret
Termék státusza