ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Poharak

Környezetbarát hidegitalos és melegitalos poharak nagy választékban. Meleg italos poharak között PLA bevonatú papírpoharakat és azok tartozékait találod. Hideg italokhoz nézz szét PLA poharaink között. Iparilag komposztálható termékek.

Az egyszer használatos poharak (más néven eldobható poharak) közül a PLA poharak, illetve a PLA bevonattal ellátott papírpoharak környezetbarát megoldásnak számítanak. Ezek a poharak növényi alapanyagból készültek, nem tartalmaznak hagyományos (fosszilis) műanyagot, így műanyagmentes alternatívának tekinthetjük őket.

Erős, formatartó, könnyű és környezetbarát PLA poharaink többsége a Vegware gyárából érkezik hozzád. Ezek a PLA poharak tökéletesek hideg italokhoz, üdítő, limonádé vagy sör felszolgálására egyaránt kiváló, de akár salátákhoz, joghurthoz vagy desszertekhez is használhatod őket. Arra figyelj, hogy a bele helyezett folyadék vagy étel ne legyen melegebb 40°C-nál.

A PLA poharakhoz kapható tető is, többféle változatban: van domború és lapos, szívószálnyílással ellátott és anélküli, és ezek kombinációi. Lebomló szívószálakat itt találsz hozzá.

Iparilag komposztálható, ezért a visszagyűjtési szolgáltatásunk keretében visszaforgatható a természet körforgásába. Amennyiben ez a lehetőség számodra nem elérhető, használtan a kommunális hulladékba helyezd.

A Vegware forró italos poharai (kávéspoharai) fenntartható forrásból származó papírból készülnek. Szimpla- és duplafalú kivitelben, 6 méretben kaphatóak, és nemcsak kávé és tea, de forralt bor vagy akár leves felszolgálásához is tökéletes.

A Vegware poharak vízállóságát - a hagyományos papírpoharak polietilén bevonatával szemben - PLA (növényi alapú politejsav) bevonat, műanyagmentes papírpoharainkét vízbázisú bevonatbiztosítja.

CPLA tető kapható hozzá, fehér és fekete színben, ivónyílással vagy anélkül. A CPLA a PLA kristályosított változata, 85°C-ig hőálló.

Nem vagy benne biztos, melyik pohárhoz melyik tető való? Ez a táblázat eligazít.

 

Szűrés