ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36301592660

H-P: 8.30 - 15.00

Szemeteszsákok

Ebben a kategóriában kétfajta szemeteszsákot találsz: házilag is komposztálható Vegware szemeteszsákokat, valamint hazai gyártású PLA szemeteszsákokat.

A Vegware szemeteszsákoknál a lélegző fólia megakadályozza az élelmiszerhulladék túlmelegedését és befülledését, ezzel csökkentve a szagokat. Bizonyítottan nem engedi át a baktériumokat, vírusokat, spórákat és a penészt. Európai gyártmány, MATER-BI anyagból készül. A MATER-BI egy megújuló erőforrásokból (keményítőből és növényi olajokból) álló biológiailag lebomló és komposztálható biopolimer. Nem csak az ipari komposztálhatóságra vonatkozó EN 13432 szabványnak felel meg, de rendelkezik a Vincotte OK Compost Home tanúsítványával, amely szerint - a piacon elérhető lebomló szemeteszsákok többségével ellentétben - a házi komposztálásra is alkalmas. 30l-ig a konyhai hulladék gyűjtéséhez javasoljuk, efelett használt Vegware termékek visszagyűjtésére.


5termék 15

Ha valóban lebomló szemeteszsákot vagy kukazsákot keresel, amiben akár a komposztot vagy más növényi hulladékot is gyűjthetsz, és aztán a kerti komposztba dobhatsz, akkor a Vegware szemetezsákjait nyugodt lélekkel tudjuk ajánlani. Ezek nem csak az EN 13432 szabványnak felelnek meg (ami az ipari komposztálhatóságot tanúsítja), hanem a Vincotte OK Compost Home tanúsítványával is rendelkeznek, amely szerint házi komposztálásra is alkalmasak. Ezek a szemeteszsákok Európában készültek, alapanyaguk nem PLA, hanem MATER-BI, amely egy megújuló növényi erőforrásokból előállított biológiailag lebomló és komposztálható biopolimer.

Brandingelt PLA szemeteszsákjainkat kommunális hulladék gyűjtésére ajánljuk.

Ne használd ezeket a zsákokat szelektív hulladék gyűjtésére, mivel a szelektíven gyűjtött műanyag közé kerülve rontja azok újrahasznosíthatóságát.

Ebben a blogcikkünkben olvashatsz a környezetbarát szemeteszsákokról.

Szűrés
Termékcsalád
Alapanyag
Mérete
 (l)
30 l - 240 l
Termék státusza