Rendelési információ
Új partnereknek

Blog

Miért környezetkímélő a cukornádból készült tányér? Hogyan készül? Tényleg csak természetes anyagokat tartalmaz?

2021.01.08 09:52
A búzakorpát évezredek óta ismerjük és fogyasztjuk, de csak mostanában kezdtünk gyártani belőle tányérokat, tálkákat és evőeszközöket.
Pontosabban a Biotrem nevű cég fogott bele a gyártásba néhány évvel ezelőtt.
A technológiát Jerzy Wysocki fejlesztette ki és szabadalmaztatta az 1990-es évek végén. Ma már évente kb. 15 millió tányért és tálat gyártanak a lengyelországi Zambrów-beli üzemben.

Azt hihetnénk, csak a mesében létezik ehető tányér. Pedig nem: a tisztán búzakorpából készülő búzakorpa tányért teljesen nyugodtan elrágcsálhatod.

2020.12.20 12:52

Mindannyiunknak nagy kihívást jelentett ez az év.  Sok nehézséget, lemondást, elengedést, talán gazdasági ellehetetlenülést, esetleg új felismeréseket. Mit is kívánhatnánk nektek az új évre, mint kitartást, optimizmust, derűt és hitet. 

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani egy letölthető asztali háttérképpel, hogy mindig emlékeztessen arra: minden nappal egyre közelebb kerül hozzánk egy új kezdet.

Az idei év igencsak próbára tette mindenki alkalmazkodóképességét a megváltozott helyzethez, és olyan előírások, szabályok léptek életbe mindannyiunk érdekében, amelyekről nem lehet elégszer beszélni és írni, annak érdekében, hogy megfelelően rögzüljenek, és a szükséges mértékig, valamint ideig mindennapi rutinná váljanak.

Ezeket a szabályokat mi is komolyan vesszük, az Ecocatering nagy hangsúlyt fektet a higiéniára és a biztonságos szállításra.

Napjainkra már senki számára nem jelent újdonságot, hogy környezetünk terhelése az ember jelenléte és tevékenysége folytán bizonyíthatóan káros mértéket öltött, és ez hosszabb távon egyértelműen olyan állapotot eredményezhet, amely nem csak az ember életterét, de az egész ökoszisztéma megmaradását is veszélyezteti.

Webáruház készítés